Carita thoren

carita thoren

Carita Thorén. gillar. För de som tror och vill följa Carita Thorén, Swedish Weightlifter! mayday2012.info Jag är inte en person som ger upp inom idrottens värld. Men detta är något annat än idrott. Jag slutar. Det jag nu ska berätta har jag aldrig. Followers, Following, Posts - See Instagram photos and videos from Carita Thorén (@caritathoren).

Carita thoren -

Det började med att jag var på ett träningsläger i Skåne. När jag tog det här beslutet så kände jag att det var en sån himla lättnad. Han sa dessutom att jag inte skulle kunna lura honom till något annat. När de återkommer får jag ett annorlunda svar. Jag kan bli arg, men jag håller det på insidan. Followers, Following, Posts - See Instagram photos and videos from Carita Thorén (@caritathoren). Jag är inte en person som ger upp inom idrottens värld. Men detta är något annat än idrott. Jag slutar. Det jag nu ska berätta har jag aldrig. Carita Thorén. 2 years ago; views. Carita Thorén kg i ryck www. mayday2012.info Carita Thorén uploaded and posted 3 years ago. Lägga till ett. Jag mottar ett telefonsamtal där jag får veta att förbundskaptenen gått till SOK och presenterat lögner om mig och vem min personliga tränare var. Charlotte, 22, straffas — efter selfien. Jag frågade senare om han kunde skicka den senaste rapporten som han hade skickat in så att jag kunde se om jag hade gjort rätt och jämföra, men nej, det gjorde han aldrig heller. Och så enkelt är det inte. Det som jag däremot inte visste om, var att det räckt med kg för brons. Det känns jätteskönt, att ha hela Sverige med sig. Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl.

Carita thoren Video

Instruktion hur man gör i Soundtrap Då fick till svar att jag inte fick behålla något dokument utan att jag var tvungen att radera efter att jag använt det, så det var alltså orsaken till varför han ljög för mig, han ville inte hjälpa mig helt enkelt. Jag förstod ingenting, visserligen hade jag förklarat till klubben allt som hade hänt, men varför var han så arg på mig? Jag har blivit förvånad över mig själv hur pass bra jag presterat på alla tävlingar i år trots allting som hänt. Jag vill tydliggöra att det bästa som har hänt mig är mitt giftermål med min fina man. Det var nära att jag klarade det, men vänsterarmen gav upp före mig och det blev efterpress. Människan, den förbryllar mig. Känner mig inte betrodd. I somras gjorde jag en knäoperation. Jag kan svara här också eftersom det är fler som har frågat. Jag meddelade ödmjukt att jag hade fått tillgång till dokumentet som jag behövde då det fanns på datorn. I detta läge, när han kom med bestämda steg rakt emot mig så blev jag faktiskt rädd. Allt jag egentligen bad om var att han lyssnade på mina ord. Jag har brutit ihop och kommit igen. carita thoren Jag fick några svar, varav ett svar där han skrev att jag var mentalt svag. Det var nära att jag klarade det, men vänsterarmen gav upp före mig och det blev efterpress. Då kom stressen, han hade lovat att han skulle hjälpa mig och så stod jag där utan program inför årets viktigaste tävling. Nej, han har aldrig ringt och pratat med min läkare. Var jag nu borttagen från landslaget efter hela 13 års! Jag sa dessutom att jag funderade på att lägga av med tyngdlyftning på grund av honom, att eländet bara fortsätter.

Carita thoren Video

Mossebergarna lurar Carita carita thoren

0 thoughts on “Carita thoren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *